Csak a villám kavart be

Nem hibáztak az élmezőny párosai az MKB-Pannónia Strandröplabda Magyar Bajnokság második mesterversenyének, a csepelinek a szombati játéknapján. A vasárnapi döntőket az M4 Sport élőben közvetíti.

Délután már-már ítéletidő csapott le Budapestre – és az országra –, a rossz időjárás Csepelre is megérkezett, ám a villám miatti rövid szünet nem zavarta meg a legjobbakat. A nőknél például maximálisan érvényesült a papírforma, az első négy kiemelt jutott a legjobb négy közé az MKB-Pannónia Strandröplabda Magyar Bajnokság második mesterversenyén.

Az U22-esek között csütörtökön bajnoki címet szerző testvérpár, Vasvári Eszter és Zsófi csak az első mérkőzésen veszített szettet, akárcsak az elsőként rangsorolt Győri Panni, Szabó Dorottya egység, míg a tatai forduló döntőjét vívó Vaida Beáta, Vecsey Fanni és a Villám Lilla, Juraszik Patrícia duó hibátlanul menetelt a legjobb négy közé.

A férfiaknál sem borult igazán a papírforma, csupán a harmadikként rangsorolt Soós Izsák, Oláh Botond egység nem került a négy közé, a keresztjátékban az első kiemelt Hajós Artúr, Stréli Bence páros búcsúztatta. Helyettük a Bagics Balázs, Tóth András egység került a négy közé, de ez nem nevezhető meglepetésnek, hiszen a korábban bajnok páros már az első, tatai mesterversenyen is finálét játszott, pedig akkor a selejtezőből kellett főtáblára jutnia.

Érdekesség, hogy a csütörtökön U22-esek között nyertes Hajós, Stréli és Vasvári Eszter, Vasvári Zsófi páros is versenyben van azért, hogy fordulót nyerjen ugyanazon a hétvégén a felnőttek között.

Vasárnap reggel 9-től rendezik az elődöntőket, míg a két finálét (11-től a női, 12-től a férfi) az M4 Sport élőben közvetíti. A felnőttek helyosztói mellett az U16-os lányok is játszanak a bajnoki címért.

MKB-PANNÓNIA STRANDRÖPLABDA MAGYAR BAJNOKSÁG

  1. MESTERVERSENY, CSEPEL

Az elődöntő párosítása

FÉRFIAK

Hajós Artúr, Stréli Bence (Strandröplabdázásért SE)–Kiss Dániel, Bán Viktor (Pénzügyőr SE)

Bagics Balázs, Tóth András (Penta-KSE)–Rása Alex, Rozgonyi Bálint (Pénzügyőr SE)

NŐK

Győri Panna, Szabó Dorottya (Penta-KSE, Óbudai SSE)–Villám Lilla, Juraszik Patrícia (Strandröplabdázásért SE)

Vaida Beáta, Vecsey Fanni (Eötvös DSE, Gödöllői RC)–Vasvári Eszter, Vasvári Zsófi (Strandröplabdázásért SE)

A vasárnapi program. Elődöntő. Férfiak, 10, nők, 9. Döntő. Férfiak 12, nők 11 (tv: M4 Sport). A 3. helyért. Férfiak, 14, nők, 13

Comments are closed.