Kialakult a főtábla mezőnye

A férfiaknál alig vívtak háromszettes meccseket, a nőknél viszont többször is döntő játszma következett az MKB-Pannónia Strandröplabda Magyar Bajnokság csepeli fordulójának selejtezőiben.

Kialakult az MKB-Pannónia Strandröplabda Magyar Bajnokság második mesterversenyének, a csepelinek a főtáblája a felnőttmezőnyben. Ugyan láttunk kiélezettebb szetteket is, a férfiaknál csupán két háromjátszmás csatát vívtak a felek, hogy kiderüljön, melyik négy páros kap helyet a 16 csapatos főtáblán.

A férfiaknál ez végül a Kovács Boldizsár, Pető Levente; a Molnár István, Kiss Nicholas; a Szabó Gábor, Horváth Bálint és a rutinosok alkotta Meszlényi Tamás, Takács Gergely egységnek sikerült.

A nőknél a csütörtökön még az U22-esek között elődöntőig jutó Gyűrűs Boróka, Réthelyi Orsolya; továbbá a Ratkai Panna, Sorompó Kinga; a Török Mercédesz, Orbán Orsolya és a Petréd Imola, Kovács Katalin duó kvalifikálta magát a legjobbak közé. A nőknél egyébként már izgalmasabban alakult a selejtező utolsó szakasza, a négyből három mérkőzés is csupán harmadik szettben dőlt el.

Szombaton a csoportmérkőzésekkel folytatódik a felnőttek versengése, estére mindkét nemben kialakul az elődöntő párosítása. Akárcsak a tatai, a csepeli mesterversenyt is zárt kapuk mögött rendezik, ám a vasárnapi döntőket az M4 Sport élőben közvetíti, a nők 11-től, a férfiak 12-től játszanak. Az utánpótlás is szerepel az utolsó napon, hiszen az U16-os lányok a bajnoki címért küzdenek – a fiúknál pénteken a Tari Bence, Veress Ákos (Strandröplabdázásért SE) kettős diadalmaskodott.

Comments are closed.