Remek szereplés Portorozban

Jól szerepeltek a jövő heti, siófoki 1 csillagos World Tour-versenyre készülő magyar párosok a portorozi MEVZA-tornán, amelyen két Lutter, Szombathelyi duó is indult.

Verseny versenyt követ augusztusban a strandröplabdázóknak. Az egy hete még a Lupa-tavon szereplő legjobb párosok csütörtök-pénteken már a szlovéniai Portorozban szerepeltek felnőtt MEVZA-tornán. A legjobb eredményt az MKB-Pannónia Strandröplabda Magyar Bajnokságon ezüstérmes Háfra Dominika, Szabó Dorottya páros érte el, hiszen az ötödik helyen zárt. A nőknél két Lutter, Szombathelyi kettős is szerepelt a tornán. A bajnok Lutter Eszter, Szombathelyi Szandra mellett a testvéreik, Lutter Liza és Szombathelyi Kitti alkotta egység egyaránt a kilencedik helyen zárt. Lutter Eszter már új klubja színeiben szerezte a pontokat, hiszen a Gödöllőtől a RÖAK Kaposvárba igazolt. Faragó Anna és Hajós Alíz már a csoportkörben búcsúzott, akárcsak a Katona Janka, Sákovics Virág és Papp Lujza, Tátrai Nikolett duó.

A férfiak között a Benkő Balázs, Oláh Botond és a Hajós Artúr és Jánossy Bálint páros ugyan továbblépett a csoportból, de aztán nem nyert meccset, Berkes Zoltán és Soós Izsák pedig nem jutott tovább a csoportból. Csütörtökön már újabb kihívás vár a magyarok többségére, hiszen kezdődik a szatellitverseny Siófokon, amely egyúttal egy 1 csillagos World Tour-versenynek is minősül.

Comments are closed.