Siófok vár

Alig ért véget az MKB-Pannónia Alapkezelő támogatásával rendezett strandröplabda-bajnokság, máris újabb rangos torna következik: jövő csütörtöktől vasárnapig rendezik meg a 2018 Star-1/Satellite Siófok nemzetközi strandröplabdatornát.

Nincs vége – hiába fejeződött be vasárnap az MKB-Pannónia Strandröplabda Magyar Bajnokság, a rangos versenyek sora egyáltalán nem zárult le.

Augusztus 23-án, azaz jövő csütörtökön kezdődik meg Siófokon a szatellitverseny, amely az idén már a rangos World Tour-sorozatban is szerepel, egy csillagosnak számít. A viadal remek lehetőséget jelent a magyar párosoknak a pontszerzésre, nem véletlen, hogy aki csak teheti, nevezett rá. A nőknél a főtáblán kapott helyet a magyar bajnok Lutter Eszter, Szombathelyi Szandra páros, továbbá a Háfra Dominika, Szabó Dorottya, Dénesi Brigitta, Győri Panna és a Papp Lujza, Tátrai Nikolett kettős, de a selejtezőben is szurkolhatunk hazai duónak.

A férfiaknál ugyancsak négy egység tagja a 16 csapatos főtáblának: a bajnok Hajós Artúr, Stréli Bence mellett a Benkő Balázs, Oláh Botond, a Bán Viktor, Rozgonyi Bálint és Jánossy Bálint, Takács Gergely kettős is érdekelve lesz.

A felnőttversennyel párhuzamosan U16-os korosztályban MEVZA-tornát rendeznek, amelyre a lányoknál és a fiúknál várják még külföldi párosorok nevezését.

Comments are closed.