A döntősök kiemelt pénzjutalmat kapnak a Lupa Beachen!

Már csak a finálé van hátra az idéntől világranglista-pontokat is adó MKB-Pannónia Strandröplabda Országos Bajnokságból: a magyar bajnoki döntő a Lupa Beachen. A presztízsen és sportértéken túl megemelt pénzdíjakért is mennek majd a meccsek!

Van ugyan még idő az MKB-Pannónia Strandröplabda Országos Bajnokság augusztus 13–15. közötti döntőjéig, ám egy jó hírt máris elkönyvelhetnek a sportolók: megemelt pénzdíjakért zajlik majd a küzdelem a Lupa Beachen!

A döntőbe jutó párosok egyaránt 1.2 millió forinttal gazdagodnak, amit szponzorszerződés keretében vehetnek fel a következő esztendőben, minden hónapra számított 100 ezer forintos összegekben. 

Az elődöntők vesztesei a szokásoknak megfelelően egy összegben kapják meg a jutalmukat.

Eddig három versenyhétvégén estünk túl a sorozatban. Június végén Tata, július elején Gyenesdiás, július közepén Csepel volt a mesterversenyek helyszíne, és a verseny színvonalát, a mezőny kiegyenlítettségét jelzi, hogy egyetlen páros sem tudta megnyerni mind a hármat – jóllehet ebben például a címvédő, az első két fordulóban nyerő és a harmadikon is első kiemeltként nevező Hajós/Stréli párost utóbbi sérülése már a kezdés előtt megfosztotta a lehetőségtől. Az is igaz persze, hogy a megelőző finálét pedig úgy nyerték meg, hogy az ellenfél sérülése miatt szakadt félbe...

A lényeg azonban, hogy a magyar bajnoki döntőre a nevezési határidő július 30-án zárul le, majd augusztus 13–15-én irány Budapesten a Lupa Beach, ahol jöhetnek a bajnokavatások és a pénzeső!

MKB-PANNÓNIA STRANDRÖPLABDA ORSZÁGOS BAJNOKSÁG 2021,
MAGYAR BAJNOKI DÖNTŐ, LUPA BEACH

Augusztus 13–15. (nevezési határidő: július 30.)

AMIN MÁR TÚLVAGYUNK

Június 18–20., Tata: I. Mesterverseny. (A győztes párosok. Férfiak: Hajós/Stréli. Nők: Győr/Szabó A.)

Július 2–4., Gyenesdiás: II. Mesterverseny. (A győztes párosok: Férfiak: Hajós/Stréli. Nők: Vasvári Zs./Vecsey)

Július 16–18., Csepel: III. Mesterverseny. (A győztes párosok: Férfiak: Kiss D./Rása. Nők: Vasvári Zs./Vasvári E.)

Comments are closed.