A legfiatalabbaké volt a terep

Neimeier Lukas és Kristóf Mátyás győzött az U14-es korosztályban, felvezetve az MKB-Pannónia Strandröplabda Magyar Bajnokság legizgalmasabb szakaszát, a felnőttek döntőjét.

 

Lépegetünk, lépegetünk a legizgalmasabb felvonás felé, hiszen a felnőttek végjátéka előtt az U14-es fiúk csatározásával folytatódott a program a Lupa-tavon az MKB-Pannónia Strandröplabda Magyar Bajnokságon.

 

Amolyan minimezőny jött össze a Lupa Beachen, hiszen hat páros versengett a legfiatalabb utánpótlás-korosztályban, miközben pénteken már a felnőttek is a helyszínen gyakorolhattak a másnapi küzdelmekre.

 

Az U14-es fiúknál Neimeier Lukas és Kristóf Mátyás örülhetett, miután az eredmény alapján kissé egyoldalú fináléban, két 21:8-as szettben múlta felül a Sárik Iván, Mihálovits Pál duót, míg a harmadik helyen Bánki Bercel és Divényi Levente végzett.

 

Az U14-es lányok vasárnap játszanak, amikor már a felnőtteknél a helyosztókat rendezik – már-már szokásosan, az M4 Sport 11-től és 12-től élőben közvetíti a női és a férfidöntőt, így aki nem lesz a helyszínen, az is megnézheti a szinte garantáltan izgalmas összecsapásokat.

 

MKB-PANNÓNIA STRANDRÖPLABDA MAGYAR BAJNOKSÁG

U14-es fiúk, végeredmény

  1. Neimeier Lukas, Kristóf Mátyás (Strandröplabdázásért SE, Gödöllői RC)
  2. Sárik Iván, Mihálovits Pál (Pénzügyőr SE)
  3. Bánki Bercel, Divényi Levente (Beach Sport, Pénzügyőr SE)
  4. Kispál Zsolt, Reiner Bence (Pénzügyőr SE)

Comments are closed.