Hóröpi

A Városligeti Műjégpályával közösen elhozzuk 2021 egyik legélvezetesebb röplabdás eseményét...

❄️🏐 A Hóröplabda Magyar Bajnokságot ❄️🏐

🏐 A Városligeti Műjégpálya festői környezetében a mérkőzések 9:00 órakor kezdődnek. A csapatok 2️⃣ pályán mérik össze tudásukat. A végső győztes elnyeri a 2021. évi Hóröplabda Magyar Bajnoki címet❄️🏐🏆  és az ezzel járó jutalmat💰. 

ℹ️ Belépéssel kapcsolatos információk: Az esemény mindenki számára ingyenes, azonban regisztrációhoz kötött. Ezt alábbi linken lehet megtenni: https://forms.gle/ERNakPh6A8KYuh6C9

Játékosoknak és az edzőiknek nem kell regisztrálni ezen a linken. Az eseményre bejutni a T1 kapun keresztül lehet díjtalanul, másol való belépés esetében a Műjégpályára való belépési szabályok vonatkoznak. A T1 kapu a főbejárattól jobbra található.

🅿️ Parkolás: A versenyzők számára parkolási lehetőséget biztosítunk az esemény területén belül. Mindenki más az esemény területén kívül, közterületen tud majd parkolni, az arra kijelölt helyen.

🦠 Vírus info: A hatályos kormányrendelet értelmében az eseményre szurkolóként érkező személyeknek a bejáratnál fel kell mutatniuk a védettséget igazoló dokumentumot, amely lehet védettségi igazolvány, applikáció vagy uniós védettségi igazolvány. Minden esetben igazolni szükséges a személyazonosságot is. Azon szurkolók, akik nem rendelkeznek védettséget igazoló dokumentummal, negatív covid-19 teszt felmutatásával vehetnek részt az eseményen.
😷Jelenleg az eseményen nem kötelező a maszk használata, azonban erősen ajánlott. Az épületben az orrot és szájat eltakaró maszk használata a 6 éven felüli személyek számára kötelező.

☕️ Mind játékosainknak, mind a kedves szurkolóknak, önkénteseinknek forró italokkal készülünk.

Comments are closed.