Vasváriék második idei korosztályos sikere

Az U20-as korosztályban a fiúknál Szabó Vilmos és Mikuláss Koch Marcell, a lányoknál a Vasvári testvérek, Eszter és Zsófi nyert az MKB-Pannónia Strandröplabda Magyar Bajnokság utolsó hétvégéjének első napján.

 

Hát, ez az idő is elérkezett, elkezdődött a rövid, ám annál intenzívebb hazai strandröplabdaidény utolsó hosszú hétvégéje a Lupa-tavon. Az MKB-Pannónia Strandröplabda Magyar Bajnokság utolsó felvonásán először az U20-as korosztály képviselői léptek homokra – a legtöbb játékossal a felnőttek között is találkozunk, hiszen a legmagasabb korosztályban is jelentős játékerőt képviselnek.

 

A férfiaknál Szabó Vilmos, Mikulás Koch Marcell páros imponáló magabiztossággal verte végig a csütörtökön korosztályt. Szettet sem veszítettek, a döntőben összesen 22 pontot engedélyeztek a Petik Csanád, Sándor Bence egységnek. Annál izgalmasabban alakult a bronzmeccs, Apró Barnabás és Szalai Viktor három, mindig csak kétpontos különbséget hozó játszmában múlta felül Dóczi Domonkost és Udvarhelyi Mártont.

 

A lányoknál sem rontott a győztes Vasvári testvérpár, Vasvári Eszter és Zsófi, ráadásul úgy, hogy döntőbeli ellenfelének egyik játékosa, Vecsey Fanni Vaida Beátával Tatán és Csepelen is győzött a felnőttek között. Vasváriék öt meccset húztak be a 12 csapatos mezőnyben, így az U22-es után az U20-as korosztályban is diadalmaskodtak – Vecsey Gubik Hanna oldalán maradt alul a döntőben.

 

MKB-PANNÓNIA STRANDRÖPLABDA MAGYAR BAJNOKSÁG

U20-as korosztály, végeredmény:

Fiúk:

  1. Szabó Vilmos, Mikuláss Koch Marcell (Pénzügyőr SE, Strandröplabdázásért SE)
  2. Petik Csanád, Sándor Bence (Strandröplabdázásért SE, Pénzügyőr SE)
  3. Apró Barnabás, Szalai Viktor (Strandröplabdázásért SE)
  4. Dóczi Domonkos, Udvarhelyi Márton (Strandröplabdázásért SE)

 

Leányok:

  1. Vasvári Eszter, Vasvári Zsófia (Strandröplabdázásért SE)
  2. Gubik Hanna, Vecsey Fanni (Beach Sport, Gödöllői RC)
  3. Divényi Zita, Réthelyi Zsófia (Kispest SE)
  4. Kristóf Dóra, Kun Stefánia (Gödöllői RC, Strandröplabdázásért SE)

Comments are closed.